Home BLOG 022. DI 20 MEI – BLOG? PLOG? ZACHTJES LANDEN WE WEER

En wat gebeurd er dan weer veel op zo’n dag, of eigenlijk in het hoofd. Gisteren lande ik zachtjes weer op aarde en poste mijn blog over een weekendje down under. De reacties overweldigde me een beetje en zorgde voor een goede spirit.

Vandaag scheen de zon en besloot ik het er van te nemen. Gewapend in nieuwe bikini klapte ik mijn klassieke ligbed uit en nam plaats. En wat deed ze goed haar best vandaag, die zon. Het was heerlijk! Ik pakte zelfs mijn boek weer op. Het boek wat ergens ook confronteert en irriteert, maar het weg leggen kan ik niet. Ik verslond zowaar een honderd pagina’s.
20140520_120147(0)

De kop begon weer de positieve kant op te draaien. Ik belde hier en daar wat voor informatie over de meest vreemde, rare en vooral kostbare vormen van therapie. Het kan me niet schelen waar het vandaan moet komen maar dit kan zo niet langer! En bellen werd mailen, zo ging het in een rap tempo.

Het lijkt erop dat ik iets gevonden heb dat door de verzekering vergoed wordt en volledig in mijn straatje past. Het is in het buitenland en zou in een versnelde procedure nog twee maanden op zich laten wachten. Vandaag vulde ik alle vragenlijsten in en heb ik een psychische CV opgesteld, wel zo overzichtelijk 😉 Ik ben nog terughoudend en voorzichtig, eerst zekerheid! Het invullen van die lijsten maakt me ook onzeker. Wat moet je invullen om in aanmerking te komen? Ik kom over als een sterk persoon. Leuk, zou je denken. Doorgaans ervaar ik dat ook als leuk maar het kan ook tegen je werken. Omdat je zo sterk bent red je het allemaal wel, dus dikke doei!

Rond het middaguur kreeg ik spontane, leuke post van Wendy. Zomaar een ontzettend lekker zen pakketje met Yogi theetjes en dingetjes voor in bad. Het komt op een geweldig moment!
20140520_140624

Ik verwisselde vandaag ook mijn winterdekbed voor de zomervariant en heb daarmee voor mezelf het zomerseizoen geopend. Voor het slapen gaan trek ik me nog even terug in de badkamer. Rust, regelmaat en reinheid blijven toch de sleutelwoorden.

Trusten!!

Similar articles
2 1342

2 2150

4 replies to this post
    • Haha ja mazzel he? Niet op zoek, toch gevonden en nog leuk ook. Dat zijn de cadeautjes des levens 😉 En ik ga voorwaarts!
      X

    • Ja maar Jan je denkt toch niet dat ik ZOVER ga??! Europa lijkt me ook goed 😉 En het lijkt me een enorme uitdaging mijn plog mee op reis te nemen, wordt vervolgd!

Leave a Reply