Home PLOG MA 22 + DI 23 JUN – ZERA’S CHAGRIJNIGE BEGIN VAN DE...

MA DI 22 23 JUN
HET IS VOOR HET EERST DAT IK EEN TWEE-IN-ÉÉN PLOG DOE. SIMPELWEG DOOR HET GEBREK AAN FOTO’S EN MIJN ROTHUMEUR.

20150622_123453
Het is maandagmorgen als ik strontchagrijnig ontwaak. Het is mijn voet die daar een grote bijdrage aan levert. Ik had me zo voorgenomen om na de vakantie het wandelen weer met regelmaat op te pakken, daar kan ik voorlopig wel naar fluiten. Ik neem een lang en uitgebreid bad in de hoop dat één en ander een beetje zakt.

20150622_172822
Ik ben zo’n beetje de hele dag aan het mokken en er komt ook niks zinnigs uit mijn handen. Is het hormonaal? Heeft het te maken met mijn wat ongezondere eetpatroon van de laatste dagen of hangt het samen met het feit dat ik mezelf nu gedwongen rust moet opleggen? Hoe dan ook, leuk is anders. In de middag gaan we er even op uit om Uul te voeren en wat knuffels op te pikken.

20150623_022745
Bij thuiskomst word ik overvallen door een huilbui waar geen einde aan lijkt te komen. Ik heb het gehad me deze rotdag en verdwijn naar mijn bed. Donker en rust zijn de enige dingen waar ik nu behoefte aan heb. Op naar de dinsdag.

IMG-20150623-WA0012
Waar ik alleen dit plaatje schiet. Het zegt alles over de hoedanigheid waarin ik nog altijd verkeer. Gelukkig is daar de gele waar ik altijd even op mag leunen. Mijn hemel wanneer gaat die kopstorm weer liggen? Mensen ik ga er weer van tussen, ik ben niet zo gezellig vandaag.

Dag dag…

Similar articles

Leave a Reply