Wie is Zera? Zera is mijn alterego en de vrouwelijke variant van Zero, wat voor nul staat. In het ‘hier en nu’ ga ik gebukt onder de lasten van de WSNP en voel me letterlijk en figuurlijk ONT-GELD. Om de situatie dragelijker te maken gebruik ik mijn hervonden creativiteit. Het lijkt inmiddels een sport om het onmogelijke mogelijk te maken, lees mee en ervaar hoe ik soms gebukt ga onder het gebrek aan geld en mijn strijd positief te willen blijven tot het einde der inlossing.

In het kort zal ik wat persoonlijke vragen beantwoorden om jullie iets meer over mezelf te vertellen…………..

Wat is het vaakst afgespeelde nummer op je iPod? – Met stip op één LET IT BE – The Beatles

Van welk geluid hou je? – Ik geniet van het geluid wat paarden maken, groot, zwaar maar oh ZO vriendelijk

Wat is één van je meest favoriete quotes? – Ik ben, wie ik ben, wie ik ben, is wat jij ziet, wat jij ziet, is wat jij oordeelt, maar wat jij oordeelt, dat ben ik niet.

Wat was je favoriete eten toen je klein was? – Spinazie, en dat lust ik overigens nog steeds héél graag!! Daar wordt je GROOT en STERK van 😉

Wat is je minst favoriete vervoersmiddel? – Het OV op zich zelf vind ik een ramp, al die prikkels en viezigheid van anderen……….. brrrrrr.

Welke vorm van lichaamsbeweging is je favoriet? – WANDELEN!!!!!!!! Na 6 km kom je helemaal in je eigen gedachten, heerlijk ontspannen terwijl ons mooie land aan je voorbij trekt…………. EN………… het is nog GRATIS ook, DUS!!

Welk klusje vind je echt vreselijk om te doen? – Stofzuigen HAAT ik, het geluid maakt me onrustig en met huisdieren heb je altijd het gevoel dat je het voor niks doet.

Wat is je favoriete indoor/outdoor activiteit? – Indoor; lezen, koken, soms nonchalant voor de buis, schrijven, socializen, schilderen. Outdoor; paardrijden, op de boerderij bezig zijn, met de honden wandelen, alleen wandelen, socializen, geocaching

Wat is je favoriete lichaamsdeel? – Mijn voeten……. die brengen me overal en nergens

Wat is je beste moment van de dag/dag in de week/maand in het jaar? – Aan het begin van elk nieuw schooljaar begint het leven weer, er is weer structuur, alles gaat weer normaal. Voor mij een goede stimulans mijn doelstellingen van dit jaar nog even onder de loep te nemen en vast vooruit te kijken naar het nieuwe jaar, welke doelstellingen kunnen we dan aan het lijstje toevoegen? En verder……………. ik ben erg gesteld op de lente……… het nieuwe leven 😉

I WANT TO INSPIRE