Home PLOG VR 22 MEI – JONGLEREN MET STRESS, EEN NIEUWE VOORRAAD, FAALANGST EN...

VR 22 MEI
VANDAAG MAAK IK ME DRUK OM HET DRUK MAKEN, IK BEWAAK DE RUST EN PAS MIJN TEMPO DAAROP AAN.

20150522_123710(0)
Mijn onrust en ik ontwaken op hetzelfde moment, direct daarop besluit ik in bad te gaan in de hoop één en ander straks door het putje te spoelen. Niet weer!

20150522_130755
Beetje pep op het lijf na afloop…

20150522_133440
… en een brunch in de zon.

20150522_154111
De rest van de middag breng ik binnen achter mijn scherm door.

20150522_184129
Één en ander staat weer online en de inkomsten zijn gestort, we gaan onderweg voor het inslaan van een nieuwe voorraad dierenbenodigdheden. Bij de dierenarts kopen we dieetvoer voor de honden en een vlooienkuurtje voor de hele club. Met de zomer in aantocht is dit laatste een must. Alles om dit akelige ongedierte buiten te houden.

20150522_191357
Door naar de Overvecht voor kattenvoer en grit. Met dat in huis zijn we voor de komende weken voorzien. Lekker gevoel, daar hoeven we ons voorlopig niet meer druk om te maken.

20150522_204504
Hoe hard ik het vandaag ook probeer te negeren, ze zijn er nog altijd die zenuwen. Ik ben niet bang dat ik het niet kan. Het is meer de faalangst. Het feit dat voor even jouw lot in handen van een ander ligt. Doodeng vind ik dat. Maar ja wil je ergens komen dan zul je door dat soort beproevingen heen moeten. Wat ik ook doe of probeer te doen om afleiding te zoeken en gewoon door te gaan, het vervelende is dat stress zich bij mij lichamelijk uit en ik er dus niet omheen kan. Daardoor wordt de malle molen in de bovenkamer aangestuurd en is het feest. Inmiddels leer ik mezelf goed kennen en oefen ik om ermee te gaan. De eetlust is ver te zoeken maar een zelfgemaakte wrap gaat er nog net in. Mijn inspiratie is weg, mijn energie daalt, om over mijn humeur maar niet spreken. Ondertussen probeer ik me te verheugen op de aankomende zomer. Dat doe ik ’s avonds heel gezellige met vriendin M. aan de telefoon, van me af kletsen helpt en zij kent me als geen ander. De verkering gaat weer richting nachtdienst, ik waag wederom een poging die stille uren slapend door te brengen.

Dag dag…

Similar articles

Leave a Reply