Home BLOG WO 2 SEP – ZERA STELT UIT

Begin september; ik had U de belofte gedaan online te komen met een vernieuwde versie van Ontgeldingsdrang. Helaas loopt het allemaal niet zo gesmeerd als ik had verwacht en zit één en ander behoorlijk tegen. Veel tijd zit er nu in het afronden van mijn studie, als ik deze maand de schouders eronder zet kan dat volgende maand klaar zijn. Zo werk ik telkens in projecten. Het omzetten van het digitale blijkt een grotere klus dan verwacht en tijdrovender als ik van te voren had kunnen inschatten.

Wat nu?
Ik ga geen tijd, deadline of ultimatum meer stellen. Dat maakt me onrustig, en daarnaast vind ik niets ergers dan iemand aan het (digitale) lijntje houden. Wanneer ik er dus weer zal zijn zal afhangen van de snelheid waarmee ik één en ander onder de knie heb en wanneer ik andere projecten heb afgerond. Tot die tijd houd ik me voornamelijk achter de schermen bezig.

Tot ooit!

2 replies to this post
  1. Wij zijn geen vrienden op Facebook, dus ik kan dit niet posten voor je. Ik moest gelijk aan je denken toen ik dit zag, zo fantastisch!!

    Ik hoop dat het goed gat met je en dat je studie lekker wil vlotten!
    Liefs, Marina

Leave a Reply