Home PLOG ZO 19 JUL – EEN PESTHUMEUR, KRUKKEN, EEN OVERSCHATTE FILM EN HAPJES...

ZO 19 JUL
VANDAAG BEN IK NIET TE GENIETEN, ZOEK DEKKING!!

20150719_122811
Ik heb geslapen maar daar is dan ook alles mee gezegd. Door dergelijke toestanden gaat het in mijn hoofd al erg snel mis. Vragen als waar betaal ik zorgpremie voor? Wat zouden ze doen als je je met iets als een Ebola (is vrij nieuw) meld? Wil ik nog wel gebruik maken van de zorg? Waarom stellen ze een basisverzekering verplicht als ik er toch geen gebruik van kan/ mag maken… of alsnog mag bijbetalen. HELP!! Ik kots erop en maak me er ontzettend boos over. Zolang ze geen studie op je los kunnen laten is het niet interessant en mag je het uitzoeken? Ben ik verzekerd als ik schade rijd zonder dat ik weet of ik überhaupt wel auto mag rijden? Ik recalcitrant? Ja wel als het op dit soort dingen aankomt. Furieus en agressief raak ik hier van. Iedereen aan de kant vandaag of je krijgt een schop.

20150719_125315
We gaan voor die rotvoet onderweg voor het halen van een paar krukken. Kun je tegenwoordig ook beter zelf aanschaffen voor je weet maar nooit. Die dingen kosten eenmalig € 25,-, daar kunnen ze bij ons dus nooit meer wat aan verdienen. Niks huren of andere toestanden, opzouten met al jullie verdienmodellen. Lang leve Marktplaats! Maar even wat anders; alle vakanties zijn begonnen ziet U?

20150719_125505
Richting 033.

20150719_131718
Bij Scootplaza aangekomen…

20150719_132332
… trek ik een stel van die ondingen voor een weekje krukken uit het schap.

20150719_140221
Wegens de drukte op de weg besluit de verkering binnendoor terug te rijden. Maakt mij allemaal geen bal uit. Vandaag, morgen en de rest van de week kunnen mij gestolen worden.

20150719_152956
We spotten een zus van onze Lot. Grappig, volgens onze informatie was Lot de enige overgeblevene in haar kleur. Niet dus.

20150719_174251
Thuis probeer ik het eens met een lekker zakje van dit in mijn bad.

20150719_191436
Opgefrist en wel zoek ik positie in de bank. In de hoop op een sneller herstel voorzie ik de voet van een Arnica zwachtel.

Screenshot_2015-07-19-19-35-13
Veel over gehoord, nooit gezien. We wagen een poging.

IMG-20150719-WA0005
De verkering probeert me te troosten met wat lekkernijen van Mr. Musashi. LIEF!!
En die film? Eerlijk? Daar vind ik ook geen zak aan, wat een overschatte toestand zeg. Snel naar bed maar weer.

Dag dag…

Similar articles
2 replies to this post
  1. Je moet maar zo denken. Als iedereen die de eerste hulp op komt in het weekend de rontgen fotos zouden krijgen die ZIJ willen hebben zou de zorg helemaal niet meer te betalen zijn.
    Daarnaast. Een foto neem je om een bot te bekijken en als de dokter niet denkt dat je een breuk hebt wat denk je dan dat er te zien valt?
    Ik kan me overigens voorstellen dat hij protocol gebruikt want als de dokter het op persoonlijke titel (volgens mij niet nodig) had je hem waarschijnlijk opgevreten. Hij kijkt wel uit met al die agressievelinger die geen 8 jaar studie hebben maar het toch allemaal beter weten. Toch?

    • Ze kunnen toch zien hoe vaak iemand komt? Tegenwoordig staat alles keurig geregistreerd. En dan nog, dit zou van mijn eigen bijdrage afgaan dus ik zie het probleem niet. Misschien heb ik te veel gezien en meegemaakt in de zorg waardoor dit bij mij zo hoog zit. Denk aan uitwijkende kankerpatiënten die die zorg op eigen kosten in het buitenland zoeken omdat ze hier niet geholpen worden. Sorry maar mijn vertrouwen is dik geschaad. Zolang er geen eer valt te behalen aan jouw behandeling ben je aan de goden overgeleverd. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die er anders in staan en het vertrouwen wel hebben. Ik ga er vanuit dat mijn lichaam niet liegt en aangeeft of en wat er wel of niet klopt maar daar luisterd men over het algemeen al lang niet (meer) naar.

Leave a Reply